FALLOUT SHELTER MOD APK – MEGA HİLELİ

FALLOUT SHELTER MOD APK – MEGA HİLELİ



Fallout Shelter, çeşitli dinamiklere sahip. Yukardaki elektrik barı, yeterli seviyede olmazsa bazı odacıklara elektrik verilemiyor, bu da ilgili odalarda üretimin durmasına neden oluyor. Beslenme ve su gibi ihtiyaçlar ise insanlarınızın mutluluğu için önemli. Huzursuz ve mutsuz olan insanların dayanıklıkları azalıyor ve tehditlerle karşılaştıklarında daha hızlı şekilde ölüyorlar.
Türlü dinamiklerle, amansız bir heyecan ve sürükleyicilik faktörü olan Fallout Shelter, alternatif bir dünyada hayatta kalma ve insanlığın yaşamını sürdürmesi temasına sahip bir oyun. Elbette insanlığın devamı için üreme de gerekli. Hatta üremek büyümenizin, gelişmenizin de anahtarı. Bunun için oyundaki yaşam odalarına bir erkek ve bir kadını sürükleyerek bırakmanız gerekiyor. Onlar, hızlıca kaynaşıyor ve daha sonra da kadın hamile kalıyor. Kilo alan, yavaş hareket etmeye başlayan anne adayınız, bundan sonra bir çocuk meydana getiriyor ve çocuğunuz büyüyünce iş yapabilen biri halini alıyor. 
Oyunda ilerleyen aşamalarda spor salonu, oyun salonu, bar gibi yeni odalar açılıyor. Bunlar, çocukluktan gençliğe, dolayısıyla çalışma çağına erişen bireylerin düşük level'ların artırmaya yarıyor. 
Ayrıca çok sayıda yeni oda da oyunun devamında karşınıza çıkacak. Radyo istasyonundan nükleer enerjiye kadar sayısız yenilik, eğer nüfusunuz artarsa karşınıza çıkacak. 
Çok sayıda zincirleme faktörle akıl almaz seviyede sürükleyici bir yapım. Fallout Shelter, türünün en iyilerinden biri. Oyunda ilerlemek, başarıya ulaşmak son derece zor ve oyunla yakından ilgilenmenize bağlı. Hızlı üretim, dışardan getirilen doğru ekipmanlar ve daha birçok faktörle oyunda ilerleme şansına sahipsiniz.


OYUNUMUZUN VİDEOSU


OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER




KURULUM ! (ÖNEMLİ) !
Fallout Shelter v1.13.25 OBB DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.bethsoft.falloutshelter” ve Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Fallout Shelter 1.13.25 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.



FALLOUT SHELTER MOD APK – MEGA HİLELİ FALLOUT SHELTER MOD APK – MEGA HİLELİ Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Ocak 14, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD