THE SİMS MOBİLE V34.0.0.134769 MOD APK – PARA HİLELİ

THE SİMS MOBİLE MOD APK – PARA HİLELİ





Sim’lerinizi farklı görünüşler ve kendine has kişiliklerle özelleştirerek yaratıcılığınızı konuşturun, onlara karakter özellikleri verin, giysi ve saç modelleriyle istediğiniz gibi oynayın. Mobilde görülmemiş ayrıntıyla Sim’lerinize kolayca kusursuz bir ev yapın, en sevilen tasarımlar ve dekorlar arasından seçin. Kariyer hedeflerine ulaşan, hobilerle uğraşan, ilişkiler kuran ve yaşam tarzlarını geliştiren Sim’lerinizin hayatlarındaki zengin ve neşeli anları yaşayın. Arkadaşlarınızla parti yapın, kasaba halkıyla sosyalleşin, özel etkinliklere katılın ve favori Sim'lerinize Etiket verin. Neler anlatacaksınız?





NASIL KURUCAM ?


The Sims Mobile MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

The Sims Mobile para hile apk : oyun içinde istediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, sahip olduğunuz miktar önemli değildir.

The Sims Mobile altın hile apk : oyun içinde istediğiniz gibi altın harcayabilirsiniz, sahip olduğunuz altın miktarı önemli değildir.


THE SİMS MOBİLE V34.0.0.134769 MOD APK – PARA HİLELİ THE SİMS MOBİLE V34.0.0.134769 MOD APK – PARA HİLELİ Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Eylül 26, 2021 Rating: 5

2 yorum

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD