Banished İndir Full – v.1.0.7 Final Türkçe

Banished İndir Full – v.1.0.7 Final Türkçe



Bu şehir kurma strateji oyununda, hayatlarını yeni bir ülkede yeniden başlatmaya karar veren sürgün edilmiş bir grup gezgini kontrol ediyorsunuz. Sadece sırtlarında kıyafetler ve anavatanlarından gelen malzemelerle dolu bir araba var.

Banished'in kasaba halkı birincil kaynağınızdır. Doğarlar, yaşlanırlar, çalışırlar, kendi çocuklarına sahiptirler ve sonunda ölürler. Onları sağlıklı, mutlu ve iyi beslenmiş tutmak, şehrinizi büyütmek için çok önemlidir. Yeni evler inşa etmek yeterli değildir; taşınacak ve kendi ailelerine sahip olacak yeterli insan olmalıdır.

Banished'in yetenek ağacı yok. Çalışanlarınız bunun için kaynak toplamış olmaları koşuluyla, herhangi bir zamanda herhangi bir yapı inşa edilebilir. Para yok. Bunun yerine, kazanılan kaynaklarınız ticaret gemilerinin gelişiyle takas edilebilir. Bu tüccarlar, kasaba halkının diyetine hayvancılık ve yıllık mahsuller eklemenin anahtarıdır; ancak, uzun ticaret rotaları yurt dışından hastalık getirme riski ile birlikte gelir.

Şehirdeki insanların tarım, avcılık ve demircilikten madencilik, öğretim ve şifaya kadar gerçekleştirebileceği yirmi farklı meslek var. Her kasaba için tek bir strateji başarılı olamaz. Bazı kaynaklar bir haritadan diğerine daha az olabilir. Oyuncu ormanları, demir madenini ve kaya ocağını yeniden dikmeyi seçebilir, ancak tüm bu seçenekler genişleyemeyeceğiniz alanı bir kenara koymayı gerektirir.

Bir kasabanın başarısı veya başarısızlığı, risklerin ve kaynakların uygun yönetimine bağlıdır.
OYUNUMUZUN VİDEOSU


OYUNUMUZDAN GÖRSELLER



  • İşletim Sistemi: Win XP SP3 / Vista / Windows 7 / Windows 8
  • İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core processor
  • Bellek: 512 MB RAM
  • Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0c compatible card (shader model 2)
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 250 MB kullanılabilir alan
TÜRKÇE YAMA DOSYANIN İÇİNDEDİR !

RAR ŞİFRESİ
https://www.oyunmalikanesi.com/


Banished İndir Full – v.1.0.7 Final Türkçe Banished İndir Full – v.1.0.7 Final Türkçe Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Nisan 09, 2020 Rating: 5

1 yorum

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD