ESPORTS LİFE TYCOON MOD APK – PARA HİLELİ

ESPORTS LİFE TYCOON MOD APK – PARA HİLELİ
androidandroid oyun indirapkapk indiresports life apkesports life tycoon 2.0.0 apkesports life tycoon 2.0.0 hack apkesports life tycoon 2.0.0 hile apkesports life tycoon 2.0.0 mod apkesports life tycoon 2.0.0 para hileesports life tycoon androidesports life tycoon android apkesports life tycoon android içinesports life tycoon apkesports life tycoon apk hileesports life tycoon full apkesports life tycoon hack apkesports life tycoon hile apkesports life tycoon mobile gameesports life tycoon mod apkesports life tycoon para hileesports life tycoon telefon için


G2, Fnatic, TSM, Heretics, PSG ... En sevdiğiniz e-spor takımlarını simüle edilmiş e-spor maçlarında karşılayın ve yaşamak için en büyük menajer olun!

Kendi e-spor ekibinizi yönetin. En iyi oyunculara kaydolun. Süper yıldızlarınızı eğitin. Her maçtan önce dikkat dağıtıcı şeyler ve kritik olaylarla başa çıkın. En büyük e-spor takımı oluncaya kadar dünyanın dört bir yanındaki büyük turnuvaları kazanmak için takımınızı ve oyun evinizi genişletin!

KENDİ ESPORLAR EKİBİNİ OLUŞTUR

Profesyonel ekibinizin her yönünü kişiselleştirin: kalkanınızı ve e-spor ekipmanınızı tasarlayın, başlangıçtan hem avatarınızı hem de oyuncularınızı oluşturun… Hayallerinizin elektronik spor takımını oluşturun ve şampiyonanın en üstüne tırmanın!

EN İYİ YILDIZLARI KAYDEDEN PAZARI ŞOK

En iyi takımların en iyi oyunculara ihtiyacı vardır ve gerçekten en iyi menajer olmak istiyorsanız yanınızdaki tüm yıldızlara ihtiyacınız olacak. Gelecek vadeden oyuncuları işe alın ve mevcut şampiyonları ekibinize katılmaya ikna edin. Ve eğer biri sizi aşağı çekiyorsa ... Onları kadronuzda tutmanın veya veda etmenin zor seçimiyle yüzleşin! Kimse şampiyon olmanın kolay bir iş olacağını söylemedi.

OYUNCULARINIZA EĞİTİM YAPIN VE KUYU OLDUĞUNA BAKIN

Süperstarlar mavi renkte görünmez: en yetenekli oyuncuların bile yeteneklerini geliştirmek için kapsamlı çalışması gerekir! Usta şampiyonlar, takım kimyası üzerinde çalışın, rakiplerinizi analiz edin ... Ve kahvaltıyı atlamayın!

YATAK ODALARINDAN OYUN KONAKLARINA…

Kazanan maçlar daha fazla taraftar, daha fazla kazanç ve yeni olasılıklar açacak! Bölümlere tırmanırken ve bir süperstar gibi yaşamaya başlarken oyun evinizi geliştirin. Psikologlar, koçlar, pazarlama yöneticileri ... Her türlü profesyonel, zafere giden yolda size katılacak!

… ESPOR EFSANESİ OLMAK İÇİN!

Profesyonel elektronik spor takımlarıyla yarışarak zorlu antrenmanınızın sonuçlarıyla yüzleşin. Şampiyonlar hazırlayarak ve simüle edilmiş arena MOBA espor maçları sırasında gerçek zamanlı kararlar alarak maçın maaşına şahit olmak veya takımınıza rehberlik etmek arasında karar verin. Ve heyecanlı kalabalıkla karşılaştığınızda sizi bekleyenleri hatırlayın: başarı oyuncularınıza aittir, ancak kayıplara sahip olan antrenörlerdir.

ÖZELLİKLERİ

Kendi espor takımınızın yöneticisisiniz! Ekipman, istatistik, şampiyon, enerji, taktik, para…

Kendi arena MOBA oyuncularınızı eğitin ve profesyonel spor takımlarına karşı yarışın
Sıralamanın zirvesine çıkarak şampiyon ol

Simüle edilmiş esports maçlarını oynayın, rakibinizi yenmek için zaman yönetimi kararları alın!

Gerçek bir esports yöneticisi olarak ilerleme: bölümlere tırmanın, modern oyun evlerine geçin ve şampiyonlara ulaşın!

Esports Life Tycoon, espor MOBA hayranları, arena ve Twitch izleyicileri için tasarlanmış bir yönetim oyunu ve MOBA simülatörü!


OYUNUMUZDAN GÖRSELLER



KURULUMU

Esports Life Tycoon MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.



ESPORTS LİFE TYCOON MOD APK – PARA HİLELİ ESPORTS LİFE TYCOON MOD APK – PARA HİLELİ Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Mart 29, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD