STİCKMAN LEGENDS SHADOW WARS MOD APK – MEGA HİLELİ

STİCKMAN LEGENDS SHADOW WARS  MOD APK – MEGA HİLELİ
androidandroid oyun indirapkapk indirstickman legends shadow wars 2.4.2 apkstickman legends shadow wars 2.4.2 hack apkstickman legends shadow wars 2.4.2 hile apkstickman legends shadow wars 2.4.2 mod apkstickman legends shadow wars 2.4.50 altın hilestickman legends shadow wars 2.4.50 android hilestickman legends shadow wars 2.4.50 apk hilestickman legends shadow wars 2.4.50 apk modstickman legends shadow wars 2.4.50 full apkstickman legends shadow wars 2.4.50 hack apkstickman legends shadow wars 2.4.50 hile apkstickman legends shadow wars 2.4.50 mod apkstickman legends shadow wars 2.4.50 money hackstickman legends shadow wars 2.4.50 para hilestickman legends shadow wars altın hilestickman legends shadow wars apkstickman legends shadow wars full apkstickman legends shadow wars hack apkstickman legends shadow wars hile apkstickman legends shadow wars mod apkstickman legends shadow wars para hile


Çöp Adam Efsaneleri: Gölge Savaşı kesinlikle çöp adam dövüş oyunu serisinin mükemmel bir çevrimdışı oyunudur, Rol yapma oyunu (RPG) ve Player vs Player (PvP) klasik bir karışımıdır.
İnternet hakkında daha fazla endişe yok, artık her zaman ve her yerde tam aksiyon çöp adam oyun deneyimleri ile çöp adam dövüş stilinin tadını çıkarabilirsiniz.

Her dövüş oyununda, sayısız düşmanla karşı karşıya kalan ve bir sopa dövüş kahramanı ruhu gösteren ninja savaşçısı rolünü oynayacaksınız.
Zombileri ez! Hepsini yenin!
Destansı çöp adam oyunlarında bir çöp adam kahramanı olarak, Stickman Legends'ın en iyi dövüş oyununda gölge savaşını ve usta gölge savaşını fethetmek için gereken cesaret, cesaret ve tutkunuz var mı ?!

Oyun özelliği:
- Toplamak için çeşitli sopa mücadele kahramanları: Aslan-Kalp Kılıç Ustası Shido, Güçlü Zindan Muhafızı Bernald, Şiddetli Topçu Ateşleyin, Elit Okçuluk Mistral, Güçlü Büyücü Kuzgun, Gölge Savaşçı Hason.
- Birden fazla yükseltmeyi ve nihai öğeyi kullanmanın tadını çıkarın. Gölge Savaşı'nda akıllı ve yetenekli bir şekilde savaşarak çöp adam kahramanınızı zirveye taşıyın.
- Sonsuz düşman dalgaları ile meydan okuma modlarında hayatta kalmak için kendinize sorun.
- Arena'ya girin, eğittiğiniz her şeyi gösterin, ardından her destansı gölge savaşı savaşında rakibi bir bakışta silin.
- Oyunu daha ilginç ve eğlenceli hale getirmek için sıralamalar var. Tüm dünyadan arkadaşlar edinin ve çöp adam kahramanlarınızı arkadaşlarınızla rekabet edin.

"Çöp Adam Efsaneleri" unutulmaz bir dövüş oyunu deneyimi, çöp adam oyunları ve ninja savaşçı oyunlarında mükemmel bir seçimdir. Süper sopa kahraman efsanesi olmaya hazır mısın?
Çöp Adam Efsaneleri: Gölge Savaşı ’nı indirin ve bu popüler aksiyon oyununda komik anınızı şimdi arkadaşlarınızla paylaşın!
OYUNUMUZUN VİDEOSU
OYUNUMUZDAN GÖRSELLER


KURULUMU

Stickman Legends Shadow Wars  MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

STİCKMAN LEGENDS SHADOW WARS MOD APK – MEGA HİLELİ STİCKMAN LEGENDS SHADOW WARS  MOD APK – MEGA HİLELİ Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Mart 24, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD