KİNGDOM TWO CROWNS FULL APK – TAM SÜRÜM

KİNGDOM TWO CROWNS FULL APK – TAM SÜRÜM



Kingdom Two Crowns, modern piksel sanatı dokunuşlarına ve görsel sadelik hissine sahip yana ilerlemeli bir mikro strateji oyunudur. Atının üstündeki bir hükümdarın yerine geç, etrafına sadık bir halk topla, krallığını kur ve onu paranı ve tacını çalmak isteyen açgözlü yaratıklardan koru.

Yepyeni hikâye modunda hükümdarlar, Açgözlülük'ü tamamen yenmenin bir yolunu bulana dek ayakta kalabilecek bir krallık inşa etmek için çalışmalı. Yeni binekleri ve kuytu köşelere saklanmış sırları bulmak için çevreyi keşfet.

Fakat yalnız yönetmek zorunda değilsin! Kingdom Two Crowns'un iki kişilik oyun modu seçeneği ile hükümdarlar artık klasik tek kişilik deneyimi veya arkadaşının yardımını seçebilirler. Bu sayede yoldaşın olan hükümdarın yanında otururken yerel olarak klasik bölünmüş ekran ile veya masaüstü işbirliği modunun özel mobil özelliği sayesinde cihazın karşıt taraflarında bile beraber çalışabilirsiniz.

Ortaçağ atmosferinin yanı sıra Kingdom: Two Crowns'ta seni bekleyenler şöyle:

• Dead Lands: Krallığın karanlık topraklarına giriş yap. Krallık kurmak hiç bu kadar korkutucu olmamıştı!

• Shogun: Japonya'nın derebeylik döneminin mimarisinden ve kültüründen etkilenmiş bu topraklara yolculuk et.


OYUNUMUZUN VİDEOSU

OYUNUMUZDAN GÖRSELLER




KURULUMU

Kingdom Two Crowns OBB DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rawfury.kingdom2crowns” ve Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)

Kingdom Two Crowns FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.


KİNGDOM TWO CROWNS FULL APK – TAM SÜRÜM KİNGDOM TWO CROWNS FULL APK – TAM SÜRÜM Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Mayıs 12, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD