WARPLANES WW1 SKY ACES V1.3 MOD APK – MEGA HİLELİ

WARPLANES WW1 SKY ACES V1.3 MOD APK – MEGA HİLELİ


Savaş uçaklarında hava savaşının öncüsü olun: WW1 Sky Aces. Birinci Dünya Savaşı savaş alanlarının üstünde savaş ve en iyi Gökyüzü Ası ol!
Oyun, havacılığın varoluş şafağında olduğu zamanlara götürecek - ilk Wright kardeşler makineleri Büyük Savaştan 11 yıl önce gökyüzüne gitti! Mühendisler, bu yepyeni buluşu hızla askeri amaçlara uyarlarken, büyüleyici ve bazen de tuhaf görünümlü uçaklar yarattılar.
Savaş Uçaklarında: WW1 Sky Aces, pilot Manfred von Richthofen a.k.a. “Red Baron” ile ünlü Fokker Dr. Airco DH.2 gibi hafif savaşçılardan kaynaklanan Sikorsky Ilya Muromets gibi devasa 4 motorlu bir bombardıman uçağı olan diğerleri - tüm uçaklar özelleştirilebilir ve geliştirilebilir.
Farklı oyun tarzları ve beceriler için uygun iki mod arasından seçim yapın. Pilot Mod'da hava savaşına, uçakları toplamaya ve geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Filo Lideri Modu oyuna ekstra bir katman ekliyor - savaş dışında, kaynakları yönetmeniz, pilotları işe almanız ve eğitmeniz ve tabanınızı genişletmeniz gerekiyor.
Üçlü İtilaf ve bir de Merkez Güçler için iki kampanya, I. Dünya Savaşı'nın tüm önemli cephelerini deneyimlemenize izin verecek - çeşitli görev türlerinde çatışmaya katılan çoğu ülkenin üzerinde uçacaksınız. Pilot savaşçıları ve bombardıman uçakları. Yer hedeflerini koruyun veya yok edin. Savaşın gelgitlerini değiştirmek için güçlü zeplinlerle ve uçaksavar toplarıyla karşılaşın.

Bir SKY ACE OLUN
● Sezgisel kontroller ve kullanıcı dostu uçuş mekaniği ile WWI hava savaşını deneyimleyin.
● Oynamak için eğlenceli Pilot Modu veya daha gelişmiş bir Filo Lideri Modu arasından seçim yapın.
● I. Dünya Savaşı'ndan itibaren 30'un üzerinde tarihi uçak toplayın
● Dünyanın her yerinde belirlenen 3 kampanya.
● Çeşitli görev ve görev türleri.

OYUNUMUZUN VİDEOSU


OYUNUMUZDAN GÖRSELLER




KURULUMU

Warplanes WW1 Sky Aces v1.3 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

WARPLANES WW1 SKY ACES V1.3 MOD APK – MEGA HİLELİ WARPLANES WW1 SKY ACES V1.3 MOD APK – MEGA HİLELİ Reviewed by Furkan YILMAZ (Psqon) on Haziran 07, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Lütfen ne düşündüğünü yaz.

Post AD